gåmårrån

amen tjenare på er :* 
idag kommer det gäster hit, 2 par xD det är pappa å tittis kompisar. dom kommer va här ikväll o dom kommer väl sitta å snacka.. (ett par ska sova över) 
men ajjjjjjjjja o.o men a, idag ska ja kanske va  med min besto vallo ♥  kulit kuligt. 
23 läsare, man ba jihooo :D hahha n.n 
kramizar 

hej halloj

hej ja typ sitter uppe venne va pappis gör men tror han e vaken ._. ja sitter i mitt rum me datan å chattar med min bebo på stardoll :* 
bild på bästa pll :D 
kramizar

o.o


va kulit

tjenare o,o 
men jag har läsare ._____. 
det  e  kulit .. jag har 17 o.o yay (:
menmenmenmen hejsan ._. hur kan nån gilla det  här? hahahhaha o.o men det e klart man vill ha läsare dock n.n
 
jag kommer byta deisgn igen ._. för den här är så fulig ,_, eller så har jag kvar den.. jållåå! 
 
men om du vill ha en design o.o så hör av dig eller nått ._. min mejl är [email protected] om du vill ha kontakt ._. tihi 
 
kramiizaaarrrr 
 
bilden är på mig ja o.o ifall ni inte visste det 
 

Nanannana

Amen tjenare bloggeeen :) Idag har jag typ gjort ingenting! Förutom jag skulle åkt och kollat på Yohio med en kompis men hon ville inte :( Hon svek mig. Jag blev väldigt ledsen för det. Efter hon hade sagt att hon inte ville skrev hon ''Har du problem med det eller'' det var ganska drygt. Eller? :/ Aja gladare nu tror jag. Vet inte om jag ska göra något speciellt idag. Jag har mailat Juni Carlstift och Misslisibell. Får hoppas att någon svarar :) 
 
Pretty little liars är slut nu, säsong 4 kommer i Juni. vet ni någon bra film eller serie jag kan kolla på så länge? Kommentera. 
 
kramizar

Inte jag..

Hej på er ;) Bara så ni vet - i headern är det en tjej på profilbilden - det är inte jag. Det är bara som ett förslag ;) Har inte listat ut hur man byter en tyvärr. Vi får hoppas jag gör det någon gång.
kramizar

yohio :(

jag skulle åka och kolla på yohio idag men min kompis ja skulle åka med kan inte :(((((( så jag ska inte åka längre ..... ledsen för det!! han e sjukt duktig och jag skulle bli jätte glad om ja såg han live. men hoppas han kommer sen på hösten till rixfm festivalen :/ skitskit :O D: har 552 följare på min pll fanpage ;) wihop 
kramizar

hajchai

en till bra blogg som ja läser som kanske e typ som denhär helt braig och vanlig fast nt så mke pll bilder (inga alls faktiskt ._.) är almas blogg... puss pårey www.almasweet.blogg.se   <---- checka
kramizar 
 
ps. här är en bild på min älskling!

fawk

jag har 2 bloggar på dettta konto så jag råka skriva ett inlägg på fel alltså på den andra bloggen som ja nt bloggara på XD håller på att kissa på mig i soffan nuuu !! har laptop. men brb .. men aa nu är jag tillbaka sa typ gonatt t min lillasyrra också för hon typ skrek på mej. mm .. 
 
på instagram har jag gjort såhär att ja tänkte skapa en promo group - det går ut på att varje som vill va me fyller i den här och lägger ut den på insta sen gör ja gruppchatt på kik med alla så ska vi skapa oss ett eget grupp namn sen så ska varje person göra  shoutout på alla till den bilden vi skapade också (ja vi ska fixa en bild tsm också) men om du vill va med gå t mig på insta heter ohthatliar ta bilden och typ fyll i och lägg ut på insta sen om du e med i gruppen förklarar jag mer. 

 
aja hoppas nån e intresserade de e typ ba 1-2 st en så länge gaggagaga men ajja 
kramizar
 

vackraninni - inte vacker D:

(inget illa menat men hon slängde ut mig ur hennes chattrum hade ftt kul däer D: buhuhuuhuh<)

det typ separ

heiiiiiiiijjj, typ jag försöker ladda ner stardoll för verktygsfältet eller vafan de är cuzz i want stardollars (: så men det typ separ och funkar knappppt :(((((((( fett tråkiiitt men kåbry. ja blir så himla arg ja behöver dom där himla pengarna ! d: och på sd har ja en ny gubbe som heter typ ash_me jag har massa vänner men adda dom typ idag så dom syns inte i chattjävuln. :(((((( bajskorvitt va? mh vet. 
 
ajja, här är en ny edit jag gjorde på shay mitchell (: 
 

ezriaaa

haajjjjj (: ehöm, jag har gjort två ezria edits till #ezriapicscontest hoppas man vinner :))))) men ehm tror inte det det finns typ 100000000 snyggare edits :o :'( aja gillar ni mina edits? 
 
jag gjorde mitt bästa, och den längst ner tooog faktiskt lång tid :/// ajjjaa
pussåkramåklappåhejdå

edits

hajjjj, jag igen hahahah c: nemen såklart :o men jag tänkte visa nåra edits jag gjorde (om pll ofc) så njut typ. sno itne då blir mamma sur och slår det med en lampa. (: 
(den här såg ni i inlägget som e under de här om ni e lite uppmärksamma :) ) 
 
(när jag har skrivit prettylittllelies på bilderna betyder det att um jag har gjort dom men som ni ser har JAG jajag ._. skrivit andra ig namn dt e för att jag gjorde dom editsarna åt dom personerna men jag gjorde dom lixom. 
 
kramisar

gåmårån

hej älskinmgar ((: gåmårån på er :** 'idag låg ja typ kvar i sängen flera timmar åt frukost kl 1 iallfall. c: ja najsnajs . åt risifrutti å 2 mackor o te ifall ni undra bejbis. (: men um bytte namn på ig nu heter jag ohthatliar sånivet. 
kramkram 
min edit fett nöjd! vad tycker ni? x

haihai

heeii my loverrs. på instagram heter jag ,, prettylittllelies 
cuz jag älskar pll. aa.. typ JUSTLIARS FÖRLJER MEJ. och chels från justliars är min co-owner (fangurlar)  men i mitt namn är det två namn i LITTLLE .. vadå namn? menar L . så mitt namn e  PRETTYLITTLLELIES
deal? bra. jag har redan 500 följare vilket som är helt sjukt !!! (: men det är inte så coolt. för jag hade typ 540 på min officielle account. så det e inte såå coolt en. men vill gärna ha 1k men ajja följ mig där o pusspuss. om ni inte har ig skaffa så ni kan följa mig (((: xx 
 

jållåå

heej (; på den här blogen skriver ja ganska slarvigt och kanske nåra slarvfel men det får ni acceptera . skriver ganska snabbt och orkar inte va nogrann lixåm. ehm hoppas ni läser typ aaa komme ändra design senare de e så jobbigt det finns så mycket att göra lixåm. jag heter fanny. enligt vissa andra heter jag fannö eller fanni. aja  . stardoll nörd är jag så det kanske kåmer lite bilder på det c: ajja om ni läser får ni ju acceptera vad och hjur ja skriver så kåbry c:::::: 
baibaii
 
(det komer även handla lite om pll för im in love with pll (pretty little liars, om du inte tittar börja titta, finns på swefilmer pussxx))

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!